Hellingvaart: verschil tussen versies

Uit EurosWiki
 
k
 
Regel 1: Regel 1:
Het heen- of terugvaren met de [[Ebenhaëzer]] naar/van de werf. De laatste 10 jaar zijn we naar Geertman in Zwartsluis geweest. Aangezien de Ebenhaëzer 1x in de twee jaar een [[hellingbeurt]] nodig heeft, vindt dit evenement dus niet ieder jaar plaats. Soms wordt dit evenement gecombineerd met de [[terugvaart]].
+
De '''hellingvaart''' is het heen- of terugvaren met de [[Ebenhaëzer]] naar/van de werf. De laatste 10 jaar zijn we naar Geertman in [[Zwartsluis]] geweest. Aangezien de Ebenhaëzer 1x in de twee jaar een [[hellingbeurt]] nodig heeft, vindt dit evenement dus niet ieder jaar plaats. Soms wordt dit evenement gecombineerd met de [[terugvaart]] van de Ebenhaëzer.
  
 
[[Categorie:Ebenhaëzer]][[Categorie:Evenement]][[Categorie:Kluswiki]]
 
[[Categorie:Ebenhaëzer]][[Categorie:Evenement]][[Categorie:Kluswiki]]

Huidige versie van 15 okt 2007 om 15:17

De hellingvaart is het heen- of terugvaren met de Ebenhaëzer naar/van de werf. De laatste 10 jaar zijn we naar Geertman in Zwartsluis geweest. Aangezien de Ebenhaëzer 1x in de twee jaar een hellingbeurt nodig heeft, vindt dit evenement dus niet ieder jaar plaats. Soms wordt dit evenement gecombineerd met de terugvaart van de Ebenhaëzer.