Geo-afwas: verschil tussen versies

Uit EurosWiki
 
k
Regel 2: Regel 2:
  
 
== Geschiedenis ==
 
== Geschiedenis ==
Geo is een nogal uitgebreide koker. Hij houdt ervan om alles, maar werkelijk ook '''alles''' te gebruiken wat in de keuken ligt. Dit houdt in dat de afwas geen koud kunstje meer is. Zo heeft er tijdens een Geo kooksessie op de [[Ebenhaëzer]] tijdens een [[Wat nou Wad]] iemand 1,5 uur lang non-stop af staan afwassen, terwijl Geo ondertussen aan het koken was.
+
Geo is een nogal uitgebreide koker. Hij houdt ervan om alles, maar werkelijk ook '''alles''' te gebruiken wat in de keuken ligt. Dit houdt in dat de afwas geen koud kunstje meer is. Zo heeft er tijdens een Geo kooksessie op de [[Ebenhaëzer]] tijdens een [[Wat nou Wad]] iemand 1,5 uur lang non-stop af staan wassen, terwijl Geo ondertussen aan het koken was.
  
 
[[categorie:verhaal]][[categorie:woordenboek]]
 
[[categorie:verhaal]][[categorie:woordenboek]]

Versie van 18 jan 2007 15:43

Een Geo afwas is de grootst mogelijke afwas.

Geschiedenis

Geo is een nogal uitgebreide koker. Hij houdt ervan om alles, maar werkelijk ook alles te gebruiken wat in de keuken ligt. Dit houdt in dat de afwas geen koud kunstje meer is. Zo heeft er tijdens een Geo kooksessie op de Ebenhaëzer tijdens een Wat nou Wad iemand 1,5 uur lang non-stop af staan wassen, terwijl Geo ondertussen aan het koken was.