Garagedak: verschil tussen versies

Uit EurosWiki
k
Regel 1: Regel 1:
De meeste boten bij euros hebben een schuifluik op de kajuit als ingang. Als je het schuifluik opent schuift deze in een ruimte die overdekt wordt door het garagedak. Door de beperkte ruimte zijn de garagedaken bij [[Waterrat|waterratten]] niet zo stevig als de rest van het kajuitdak en daarom mag men hier ook niet op staan of lopen. Bij [[Raaskal|raaskal]] zitten er op het garagedak de blokken voor een aantal vallen en lijnen.
+
De meeste boten bij Euros hebben een schuifluik op de [[kajuit]] als ingang. Als je het schuifluik opent, schuift deze in een ruimte die overdekt wordt door het garagedak. Door de beperkte ruimte zijn de garagedaken bij [[Waterrat|waterratten]] niet zo stevig als de rest van het kajuitdak en daarom mag men hier ook niet op staan of lopen. Bij [[Raaskal|raaskal]] zitten er op het garagedak de blokken voor een aantal vallen en lijnen.
  
 
[[Categorie:Bootonderdeel]]
 
[[Categorie:Bootonderdeel]]

Versie van 21 nov 2008 01:19

De meeste boten bij Euros hebben een schuifluik op de kajuit als ingang. Als je het schuifluik opent, schuift deze in een ruimte die overdekt wordt door het garagedak. Door de beperkte ruimte zijn de garagedaken bij waterratten niet zo stevig als de rest van het kajuitdak en daarom mag men hier ook niet op staan of lopen. Bij raaskal zitten er op het garagedak de blokken voor een aantal vallen en lijnen.