Euros-ID: verschil tussen versies

Uit EurosWiki
 
Regel 1: Regel 1:
Simpel boekwerkje met kleurrijke kaft dat je elk evenement kwijt raakt of thuis vergeet maar waarin theoretisch gezien je verschillende schippers je [[leermoment|leermomenten]] en voortgang bijhouden zodat je sneller waardig kan worden. Je kan zo zelf zien waar je aan moet werken volgens je schipper en je schipper kan zien waar jij aan moet werken en zo het dagprogramma van bijvoorbeeld een [[instructieweek]] of [[I-Draijer]] hier op aanpassen.
+
Het '''Euros-ID''' is een boekwerk met doorgaans blauwe kaft waarin theoretisch gezien je verschillende schippers je [[leermoment|leermomenten]] en voortgang bijhouden, met als doel om sneller waardig te worden. Je kan zo zelf zien waar je aan moet werken, volgens je schipper en je schipper kan zien waar jij aan moet werken en zo het dagprogramma van bijvoorbeeld een [[instructieweek]] of [[I-Draijer]] hier op aanpassen.
  
Rond 2004 buiten gebruik geraakt(?). Steekt soms tevergeefs de kop weer op om daarna weer kansloos thuis vergeten te worden door niet gemotiveerde cursisten.
+
Het Euros-ID wordt de laatste jaren maar weinig gebruikt tijdens evenementen. Een uitzondering hierop is de [[Basis- en Gevorderdencursus]]. Het [[bestuur 2006-2007]] heeft plannen voor de herinvoering en verbetering van het Euros-ID.
  
 
[[categorie:Euros Woord]]
 
[[categorie:Euros Woord]]

Versie van 14 dec 2006 23:23

Het Euros-ID is een boekwerk met doorgaans blauwe kaft waarin theoretisch gezien je verschillende schippers je leermomenten en voortgang bijhouden, met als doel om sneller waardig te worden. Je kan zo zelf zien waar je aan moet werken, volgens je schipper en je schipper kan zien waar jij aan moet werken en zo het dagprogramma van bijvoorbeeld een instructieweek of I-Draijer hier op aanpassen.

Het Euros-ID wordt de laatste jaren maar weinig gebruikt tijdens evenementen. Een uitzondering hierop is de Basis- en Gevorderdencursus. Het bestuur 2006-2007 heeft plannen voor de herinvoering en verbetering van het Euros-ID.