Dubbele Espresso: verschil tussen versies

Uit EurosWiki
k (conterminatie)
 
Regel 1: Regel 1:
Bij de [[BurgerKing]] kan je een Dubbele Espresso bestellen, ideaal tegen een [[Afterdinnerdip]]. Dat zijn twee espresso's in één normaal koffiebekertje. Deze kost dan ook twee keer meer dan een enkele. Vaak denken de personeelsleden dat ze dat niet verkopen, maar als je maar overtuigend genoeg zegt dat ze je dat ook de vorige keer gewoon hebben gegeven dat krijg je het wel.  
+
Bij de [[BurgerKing]] kan je een Dubbele Espresso bestellen, ideaal tegen een [[Afterdinnerdip]]. Dat zijn twee espresso's in één normaal koffiebekertje. Deze kost dan ook twee keer zoveel als een enkele. Vaak denken de personeelsleden dat ze dat niet verkopen, maar als je maar overtuigend genoeg zegt dat ze je dat ook de vorige keer gewoon hebben gegeven dat krijg je het wel.  
 
[[categorie:eten en drinken]]
 
[[categorie:eten en drinken]]

Huidige versie van 25 mei 2009 om 18:35

Bij de BurgerKing kan je een Dubbele Espresso bestellen, ideaal tegen een Afterdinnerdip. Dat zijn twee espresso's in één normaal koffiebekertje. Deze kost dan ook twee keer zoveel als een enkele. Vaak denken de personeelsleden dat ze dat niet verkopen, maar als je maar overtuigend genoeg zegt dat ze je dat ook de vorige keer gewoon hebben gegeven dat krijg je het wel.