Draijer (boot): verschil tussen versies

Uit EurosWiki
k
Regel 1: Regel 1:
1. Professor Draijer. Oud WB-professor van de UT en een van de oprichters van Euros. Heeft het naar hem vernoemde ontwerp de Draijer bedacht en voor speciaal voor Euros de [[E22]] ontworpen. Ook heeft hij Euros de schone kunsten van het boten bouwen bij gebracht. Professor Draijer is het eerste [[ereleden|erelid]] van onze vereniging.<br>
+
#Professor Draijer. Oud WB-professor en [[Rector Magnificus]] van de UT en een van de oprichters van Euros. Heeft het naar hem vernoemde ontwerp de Draijer bedacht en voor speciaal voor Euros de [[E22]] ontworpen. Ook heeft hij Euros de schone kunsten van het boten bouwen bij gebracht. Professor Draijer is het eerste [[ereleden|erelid]] van onze vereniging.<br>
2. Het door Professor Draijer ontworpen scheepje, waarvan Euros er vele heeft gebouwd. Zie bijvoorbeeld [[Overtijd]] en [[Jonkie]].
+
#Het door Professor Draijer ontworpen scheepje, waarvan Euros er vele heeft gebouwd. Zie bijvoorbeeld [[Overtijd]] en [[Jonkie]].
 
Euros heeft de volgende Draijers gehad: ? Jeroen, Draaiorgeltje, Michieltje, [[Overtijd]] en [[Jonkie]]
 
Euros heeft de volgende Draijers gehad: ? Jeroen, Draaiorgeltje, Michieltje, [[Overtijd]] en [[Jonkie]]
  
 
[[categorie:woordenboek]][[categorie:boot]][[categorie:persoon]]
 
[[categorie:woordenboek]][[categorie:boot]][[categorie:persoon]]

Versie van 13 dec 2006 23:53

  1. Professor Draijer. Oud WB-professor en Rector Magnificus van de UT en een van de oprichters van Euros. Heeft het naar hem vernoemde ontwerp de Draijer bedacht en voor speciaal voor Euros de E22 ontworpen. Ook heeft hij Euros de schone kunsten van het boten bouwen bij gebracht. Professor Draijer is het eerste erelid van onze vereniging.
  2. Het door Professor Draijer ontworpen scheepje, waarvan Euros er vele heeft gebouwd. Zie bijvoorbeeld Overtijd en Jonkie.

Euros heeft de volgende Draijers gehad: ? Jeroen, Draaiorgeltje, Michieltje, Overtijd en Jonkie