Draijer (Wiebe): verschil tussen versies

Uit EurosWiki
k (Taalkundige correctie, geen inhoudelijke wijzigingen)
 
Regel 1: Regel 1:
'''Wiebe Draijer''', geboren op 17 juni 1924 te Haarlem, is oud WB-professor en oud [[Rector Magnificus]] van de UT en een van de oprichters van Euros. Heeft het naar hem vernoemde ontwerp de [[Draijer (boot)|Draijer]] bedacht en voor speciaal voor Euros de [[E22]] ontworpen. Ook heeft hij Euros de schone kunsten van het boten bouwen bij gebracht. Professor Draijer is het eerste [[ereleden|erelid]] van onze vereniging.
+
'''Wiebe Draijer''', geboren op 17 juni 1924 te Haarlem, is oud WB-professor en oud [[Rector Magnificus]] van de UT en een van de oprichters van Euros. Hij heeft het naar hem vernoemde ontwerp de [[Draijer (boot)|Draijer]] bedacht en speciaal voor Euros de [[E22]] ontworpen. Ook heeft hij Euros de schone kunsten van het botenbouwen bijgebracht. Professor Draijer is het eerste [[ereleden|erelid]] van onze vereniging.
  
 
Overigens draagt een van de kinderen van Wiebe Draijer dezelfde naam.
 
Overigens draagt een van de kinderen van Wiebe Draijer dezelfde naam.

Huidige versie van 15 jul 2020 om 21:21

Wiebe Draijer, geboren op 17 juni 1924 te Haarlem, is oud WB-professor en oud Rector Magnificus van de UT en een van de oprichters van Euros. Hij heeft het naar hem vernoemde ontwerp de Draijer bedacht en speciaal voor Euros de E22 ontworpen. Ook heeft hij Euros de schone kunsten van het botenbouwen bijgebracht. Professor Draijer is het eerste erelid van onze vereniging.

Overigens draagt een van de kinderen van Wiebe Draijer dezelfde naam.

Wiebe Draijer is op 15 november 2007 op 83 jarige leeftijd overleden.

Externe links