De Treemter: verschil tussen versies

Uit EurosWiki
k
Regel 1: Regel 1:
Discotheek in [[Grou]], met elke woensdag in de zomer de beroemde schuimparty. Voor mensen kleiner dan 1,65 m betekent dit kopje onder ;)
+
'''De Treemter''' was een discotheek in [[Grou]], welke in 2014 failliet is gegaan. Het was een druk aangeklede ruimte, relatief goede muziek, jong publiek op jacht, en bier. Elke woensdag in de zomer was hier de beroemde schuimparty. Voor mensen kleiner dan 1,65 m betekende dit kopje onder. Helaas is woensdag een onhandige dag om in Grou te zijn tijdens de Frieslandzwerfweek, maar toch werd het elk jaar weer geprobeerd om hier aanwezig te kunnen zijn. Het huidige grootcafé Treemter heeft niets met de oude discotheek te maken - er is uitgebreid verbouwd door een nieuwe eigenaar tot een eetcafé.
 +
 
 
== Externe Links ==
 
== Externe Links ==
 
Website: http://www.treemter.nl/
 
Website: http://www.treemter.nl/
 
[[Categorie:Kroeg]]
 
[[Categorie:Kroeg]]

Versie van 13 aug 2016 22:53

De Treemter was een discotheek in Grou, welke in 2014 failliet is gegaan. Het was een druk aangeklede ruimte, relatief goede muziek, jong publiek op jacht, en bier. Elke woensdag in de zomer was hier de beroemde schuimparty. Voor mensen kleiner dan 1,65 m betekende dit kopje onder. Helaas is woensdag een onhandige dag om in Grou te zijn tijdens de Frieslandzwerfweek, maar toch werd het elk jaar weer geprobeerd om hier aanwezig te kunnen zijn. Het huidige grootcafé Treemter heeft niets met de oude discotheek te maken - er is uitgebreid verbouwd door een nieuwe eigenaar tot een eetcafé.

Externe Links

Website: http://www.treemter.nl/