Dam van Teding: verschil tussen versies

Uit EurosWiki
 
k
 
Regel 1: Regel 1:
De jonkheer van Teding heeft geprobeert een dam aan te leggen van [[Holwerd]] op de vaste wal naar [[Ameland]]. Gelukkig heeft de natuur alle pogingen teniet gedaan. De restanten liggen er nog, dus pas een beetje op wanneer je onder Ameland door vaart. De dam staat in de kaart aangegeven en kan het best in de betonde vaargeulen worden gepasseerd.
+
De jonkheer van Teding heeft geprobeerd een dam aan te leggen van [[Holwerd]] op de vaste wal naar [[Ameland]]. Gelukkig heeft de natuur alle pogingen teniet gedaan. De restanten liggen er nog, dus pas een beetje op wanneer je onder Ameland door vaart. De dam staat in de kaart aangegeven en kan het best in de betonde vaargeulen worden gepasseerd.
  
 
[[categorie:vaarwater]]
 
[[categorie:vaarwater]]

Huidige versie van 13 apr 2010 om 10:20

De jonkheer van Teding heeft geprobeerd een dam aan te leggen van Holwerd op de vaste wal naar Ameland. Gelukkig heeft de natuur alle pogingen teniet gedaan. De restanten liggen er nog, dus pas een beetje op wanneer je onder Ameland door vaart. De dam staat in de kaart aangegeven en kan het best in de betonde vaargeulen worden gepasseerd.