Twentsch Rossen en Sportcentrum: verschil tussen pagina's

Uit EurosWiki
(Verschil tussen pagina's)
 
 
Regel 1: Regel 1:
Naam van het Euros Heeren SLAK team. Wordt ook gebruikt voor het bijbehorende gedrag.
+
Het '''Universitaire Sportcentrum''' is een gebouw op de [[Campus]] waarin de sector sport is vertegenwoordigd. In het sportcentrum zijn de medewerkers van het Sportcentrum gehuisvest evenals de [[Sportraad]]. Het sportcentrum heeft meerdere sporthallen, een fitnessruimte, een zwembad en een kantine. Ook heeft elke sportvereniging een postbus in het sportcentrum en kan er gebruik worden gemaakt van een tweetal computers en een copyprinter. In het sportcentrum hebben we ook een verenigingsla, die vooral door de [[redactie]] wordt gebruikt.
  
'''2003'''
+
Niet elke sportvereniging maakt evenveel gebruik van het sportcentrum. De hockeyers hebben hun eigen boortoren, de tennisers hebben ook een eigen gebouwtje. De drie Eurosverenigingen hebben het [[Watersportcomplex|Universitair Watersportcomplex]] om hun activiteiten te ontplooien.
Dit team werd opgericht ter ere van de SLAK 2003. Het kledingstuk wat speciaal voor dit evenement vervaardigd is, was een ferrari-rode polo, met achterop een tekening van het Twentsche Ros en de tekst: "De Heeren van Euros gaan TWENTSCH ROSSEN", en voorop het logo van studentencafe de Geus.
 
De oprichters van het Twentsch Rossen team (alfabetisch):
 
  
- Reinder Attema
+
<googlemap lat="52.244275" lon="6.850421" zoom="17" selector="no" controls="large">
 
+
52.243959, 6.850947, De ingang van het Sportcentrum
- Kasper Baack
+
</googlemap>
 
+
[[categorie:gebouw]][[categorie:woordenboek]]
- Klaas Bakker
 
 
 
- Menno Berens
 
 
 
- Rik Geijsen
 
 
 
- Arjan van Hoorn
 
 
 
- Rutger Jansen
 
 
 
- Sjoerd Kuipers
 
 
 
- Jeroen Lubbers
 
 
 
- Ewout Muis
 
 
 
- Peter Nes
 
 
 
- Jaap Smolders
 
 
 
- Bouke van der Weerdt
 
 
 
- Robert-Jan Zwiers
 
 
 
 
 
Kenmerken van deze SLAK: De Tjalk: "Wantij" met gehuurd aggregaat aan boord, hierop aangesloten: koffiezetapparaat, muziekinstallatie met microfoon en boomboxen en uiteraard een tap met twee fusten bier.  
 
 
 
Veel gehoord:
 
 
 
- "Rrrrrradioooooo WANTIJ, De piraat met het aggregaat!"
 
 
 
- "Sok op de klink!"
 
 
 
- "Er omheen, maar NIET aanraken, want dan gaat het mis!"
 
 
 
- en natuurlijk het ROSLIED!!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
[[Categorie:Groep]]
 

Versie van 18 jan 2007 16:53

Het Universitaire Sportcentrum is een gebouw op de Campus waarin de sector sport is vertegenwoordigd. In het sportcentrum zijn de medewerkers van het Sportcentrum gehuisvest evenals de Sportraad. Het sportcentrum heeft meerdere sporthallen, een fitnessruimte, een zwembad en een kantine. Ook heeft elke sportvereniging een postbus in het sportcentrum en kan er gebruik worden gemaakt van een tweetal computers en een copyprinter. In het sportcentrum hebben we ook een verenigingsla, die vooral door de redactie wordt gebruikt.

Niet elke sportvereniging maakt evenveel gebruik van het sportcentrum. De hockeyers hebben hun eigen boortoren, de tennisers hebben ook een eigen gebouwtje. De drie Eurosverenigingen hebben het Universitair Watersportcomplex om hun activiteiten te ontplooien.

<googlemap lat="52.244275" lon="6.850421" zoom="17" selector="no" controls="large"> 52.243959, 6.850947, De ingang van het Sportcentrum </googlemap>