Boekjaar: verschil tussen versies

Uit EurosWiki
Ga naar: navigatie, zoeken
 
k
 
Regel 1: Regel 1:
Het boekjaar is de periode waarin een [[penningmeester]] verantwoordelijk is voor de boekhouding. Dit is niet precies gelijk aan de periode waarin die penningmeester [[gechargeerd]] is. Dit is meestal geen probleem doordat rond de [[najaars ALV]] de penningmeesters toch samen werken. Zo kan de nieuwe penningmeester ook worden ingewerkt.  
+
Het boekjaar is de periode waarin een [[penningmeester]] verantwoordelijk is voor de boekhouding. Dit is niet precies gelijk aan de periode waarin die penningmeester [[chargeren|gechargeerd]] is. Dit is meestal geen probleem doordat rond de [[najaars ALV]] de penningmeesters toch samen werken. Zo kan de nieuwe penningmeester ook worden ingewerkt.  
  
 
Het verenigingsjaar loopt van één oktober tot en met dertig september. Dit artikel 11 van de [[statuten]].
 
Het verenigingsjaar loopt van één oktober tot en met dertig september. Dit artikel 11 van de [[statuten]].
  
 
[[categorie:boekhouding]]
 
[[categorie:boekhouding]]

Huidige versie van 10 aug 2007 om 12:36

Het boekjaar is de periode waarin een penningmeester verantwoordelijk is voor de boekhouding. Dit is niet precies gelijk aan de periode waarin die penningmeester gechargeerd is. Dit is meestal geen probleem doordat rond de najaars ALV de penningmeesters toch samen werken. Zo kan de nieuwe penningmeester ook worden ingewerkt.

Het verenigingsjaar loopt van één oktober tot en met dertig september. Dit artikel 11 van de statuten.