Bloody Mary: verschil tussen versies

Uit EurosWiki
k
Regel 1: Regel 1:
'''Bloody Mary''' is het verenigingsblad van [[Drienerlose Zeilvereniging Euros|D.Z. Euros]], en wordt vaak afgekort tot '''[[BM]]'''. De Bloody Mary is tevens een officieel verenigingsorgaan.
+
'''Bloody Mary''' is het verenigingsblad van [[Drienerlose Zeilvereniging Euros|D.Z. Euros]], en wordt vaak afgekort tot '''[[BM]]'''. De Bloody Mary was tevens een officieel verenigingsorgaan.
  
De Bloody Mary verschijnt zo'n 4 tot 8 keer per jaar voor alle leden en de donateurs die in het bezorgingsgebied wonen. De BM wordt in elkaar gezet door de [[Redactie]].
+
De Bloody Mary verscheen zo'n 4 tot 8 keer per jaar voor alle leden en de donateurs die in het bezorgingsgebied wonen. De BM werd in elkaar gezet door de [[Redactie]].
  
  

Versie van 2 jan 2011 19:07

Bloody Mary is het verenigingsblad van D.Z. Euros, en wordt vaak afgekort tot BM. De Bloody Mary was tevens een officieel verenigingsorgaan.

De Bloody Mary verscheen zo'n 4 tot 8 keer per jaar voor alle leden en de donateurs die in het bezorgingsgebied wonen. De BM werd in elkaar gezet door de Redactie.


Zie ook