BV Euros: verschil tussen versies

Uit EurosWiki
(Nieuwe pagina aangemaakt met ''''BV Euros''' is de toekomstige naam van DZ Euros. BV Euros is een spotnaam die staat voor '''B'''oekhouders '''V'''ereniging '''Euros'''. De herkomst van de naam is ...')
 
k
Regel 1: Regel 1:
'''BV Euros''' is de toekomstige naam van DZ Euros. BV Euros is een spotnaam die staat voor '''B'''oekhouders '''V'''ereniging '''Euros'''. De herkomst van de naam is te wijten aan de vele tijd die Euros, tijdens ALVs of andere bijeenkomsten, normaal pleegt te besteden aan, het liefst futiele, boekhoudkundige "instantaan prangende kwesties" zoals: OLVs, welke posten waar moeten staan, tot hoeveel jaren terug we de begroting en resultatenrekening willen ziet, of we op centen, stuivers, duppies of halve euros afronden, etc.etc.etc. Oftewel oeverloos gelul over cijfertjes en geld. Punten waar DZ Euros in haar historie nog nooit een meter of minuut meer of minder om heeft gezeild.
+
'''BV Euros''' is de toekomstige naam van DZ Euros. BV Euros is een spotnaam die staat voor '''B'''oekhouders '''V'''ereniging '''Euros'''. De herkomst van de naam is te wijten aan de vele tijd die Euros, tijdens ALV's of andere bijeenkomsten, normaal pleegt te besteden aan, het liefst futiele, boekhoudkundige "instantaan prangende kwesties" zoals: OLV's, welke posten waar moeten staan, tot hoeveel jaren terug we de begroting en resultatenrekening willen ziet, of we op centen, stuivers, duppies of halve euro's afronden, etc.etc.etc. Oftewel oeverloos gelul over cijfertjes en geld. Punten waar DZ Euros in haar historie nog nooit een meter of minuut meer of minder om heeft gezeild.
  
 
De lijfspreuk van BV Euros zou bijvoorbeeld ''Pecunia non olet'' kunnen zijn.
 
De lijfspreuk van BV Euros zou bijvoorbeeld ''Pecunia non olet'' kunnen zijn.

Versie van 22 okt 2009 23:22

BV Euros is de toekomstige naam van DZ Euros. BV Euros is een spotnaam die staat voor Boekhouders Vereniging Euros. De herkomst van de naam is te wijten aan de vele tijd die Euros, tijdens ALV's of andere bijeenkomsten, normaal pleegt te besteden aan, het liefst futiele, boekhoudkundige "instantaan prangende kwesties" zoals: OLV's, welke posten waar moeten staan, tot hoeveel jaren terug we de begroting en resultatenrekening willen ziet, of we op centen, stuivers, duppies of halve euro's afronden, etc.etc.etc. Oftewel oeverloos gelul over cijfertjes en geld. Punten waar DZ Euros in haar historie nog nooit een meter of minuut meer of minder om heeft gezeild.

De lijfspreuk van BV Euros zou bijvoorbeeld Pecunia non olet kunnen zijn.

BV Euros onderhoudt zeer nauwe connecties met BZ Euros.

Zie ook