€60-momentje: verschil tussen versies

Uit EurosWiki
Ga naar: navigatie, zoeken
 
Regel 1: Regel 1:
Het varen van een schade op een Euros boot. Er moet een schade bedrag van €60 worden overgemaakt aan Euros. (geldt alleen voor [[gesubsidieerd materiaal]].)[[Categorie:Woordenboek]][[Categorie:Euros Woord]]
+
Het varen van een schade op een Euros boot. Er moet een schade bedrag van €60 worden overgemaakt aan Euros. (Geldt niet voor de [[Ebenhaëzer]].) <br>
 +
Het schade bedrag wordt in principe elk jaar opnieuw vastgesteld, maar er is sinds de invoering nog nooit van de €60 afgeweken. Het bedrag is ingevoerd omdat het eigen risico van de verschillende bootjes nogal verschild. Vooral het erg hoge eigen risico op een [[polyvalk]], waar binnen Euros geen [[waardigheid]] voor is, werd als probleem gezien.
 +
 
 +
[[Categorie:Euros Woord]]

Versie van 15 dec 2006 om 21:42

Het varen van een schade op een Euros boot. Er moet een schade bedrag van €60 worden overgemaakt aan Euros. (Geldt niet voor de Ebenhaëzer.)
Het schade bedrag wordt in principe elk jaar opnieuw vastgesteld, maar er is sinds de invoering nog nooit van de €60 afgeweken. Het bedrag is ingevoerd omdat het eigen risico van de verschillende bootjes nogal verschild. Vooral het erg hoge eigen risico op een polyvalk, waar binnen Euros geen waardigheid voor is, werd als probleem gezien.