Gezelligheid en zeilen met studentenzeilvereniging Euros!

Welkom op de website van de Enschede studentenzeilvereniging Euros. Euros Zeilen bestaat al sinds het oprichten van de, toen nog, Technische Hogeschool Twente. Door de jaren heen zijn we uitgegroeid naar een vereniging met een grote eigen vloot. Bij Euros kun je terecht voor veel verschillende aspecten van de zeilsport: zeezeilen met ons eigen zeiljacht, rondvaren op de Waddenzee en in Friesland op twee eigen zeilbootjes, keihard scheuren met onze Lasers of rondtrekken op ons homeship, de 25 meter lange Ebenhaëzer. Verder borrelen we op woensdag in onze sociëteit op het Universitair Watersportcomplex en klussen we ’s winters elke maandag in onze grote loods. Lijkt dit jou ook wat? Schrijf je dan op deze site in voor het najaarsprogramma in september!


frontpage
ervaar euros

Leer ons kennen!

Na de Kick-In organiseert Euros een introductieprogramma, waarmee je kennis kunt maken met de vereniging en het zeilen. Belangrijk onderdeel van dit programma is een introductieweekend waar we met een groot deel van onze vloot en zoveel mogelijk (toekomstige) leden een weekend gaan varen in Friesland. Hierbij is Akkrum de thuishaven. De kosten voor het complete introductieprogramma zijn €45,-. Hiervan wordt de uitgifte en huur van de boten, het eten, de ligplaats en organisatiekosten betaald. Verder betaal je hiermee voor het eten tijdens de kennismakingsborrel en de barbecue. Voor je eigen genuttigde drankjes moet je dan nog betalen, maar al met al is zo’n weekend zeilen, een borrel en een barbecue behoorlijk goedkoop!

De najaarsintroductieweekenden van 2017 zullen plaatsvinden op 9-10 en 16-17 september. Op vrijdagavond vertrekken we met de trein naar Akkrum en op zondagavond ben je weer terug in Enschede. De woensdag voorafgaand aan het eerste introductieweekend, op 6 september, organiseren we een gezellige kennismakingsborrel en na het laatste introductieweekend, op 20 september, is er een lekkere barbecue.Meteen lid worden?

Wanneer je je meteen wilt inschrijven bij Euros, kun je het inschrijfformulier invullen. Deze kun je vervolgens inleveren bij de secretaris. Dit kan persoonlijk, via het postvakje in het sportcentrum van de UT, per post naar Auke Vleerstraat 99, 7547 AN Enschede of per mail (ingescand) naar secretaris@euros.nl

Heb je nog vragen, dan kun je altijd contact opnemen met vocie@euros.nl.